Om Oss

Naturskönt beläget vid Östersjöns strand i Dalsland, i Färgelanda kommun.

Vår gård ligger vid vägs ände och är en skogsfastighet som bjuder på härliga naturupplevelser samtidigt som det är en produktionsskog.

Sannerhult Gård ligger 6 km från större huvudväg (väg 172), och närmsta granngård är belägen 4 km bort.

Här på Sannerhult kan man göra härliga skogsvandringar, plocka bär och svamp när den tiden är inne. Fiska, eller bara sitta och njuta av naturen vid sjökanten, under långa ljusa sommarkvällar.


Se en störe karta

Vår lilla ”by” består av 3 boningshus, stall, hönshus, uthus, vedbod samt en vedeldad bastu som ligger alldeles nere vid sjön och med en natur-pool . Trädgårdsmöbler och utegrill till alla hus. Roddbåt och kanot finns till er disposition.

Väluppfostrade hundar är också välkomna. Dock råder rökförbud i alla husen.

Till Färgelanda är det 8 km. Där finns 2 stora mathallar,  post, bank apotek, systembolag, turistinformation, bibliotek  mm.

I Färgelanda/Ellenö finns golfbana, ca 8 km från Sannerhult.

Havet och Uddevalla ligger 3 mil bort och till Göteborg är det 11 mil. Många fina havsnära orter att besöka såsom t.ex Marstrand, Mållösund, Lysekil, Tjörn Orust för att nämna några. Läckö slott vid Vänern är även det ett omtyckt resmål.

Lakan och handdukar tar ni med själva. Slutstädning  görs av husägaren men bekostas av hyresgästen. Deposition SEK 1000 för torpet och SEK 1500 för det Röda huset.

Vi har stängt från oktober till mitten av april.